MENUKORT 2019
Når De har valgt den ønskede menu til Deres arrangement, kan De vælge et af
vores 2 fastpris arrangementer der dækker alle udgifter udover menuen.
Hent menukort 2019 i PDF-format her
Forretter
-
Røget okse med krydderurtesalat og kørvelcreme
75,- -
Hellefisk med sprød crumble og urtecreme79,-
-
Bagt torsk med urtemos og sennepscreme79,-
-
Lufttørret skinke med pæresalat og basilikumcreme75,-
-
Ovnbagt laks med sæsongrønt og hvidvinssauce79,-
-
Laksemousse på bund af hvid fisk og safransauce79,-
-
Hummerhaler med crudité og estragoncreme85,-
-
Fisketimbale med Nolly Prat sauce79,-
-
Alle forretter serveres med brød
Hovedretter
-
Hovedretter serveres med spændende garniture efter sæsonens råvarer.
Alle kartoffeltyper erstattes med nye danske kartofler fra sæsonstart,
og så længe det er muligt. -
Rosastegt oksehøjreb
pommes fondant og skysauce195,- -
Braiseret oksesteg på Ale no 16
petit timiankartofler og skysauce179,- -
Rosastegt oksemørbrad
pommes Anna og skysauce205,- -
Kalvemørbrad med estragonfars svøbt i lufttørret skinke
pommes fondant og skysauce205,- -
Kalvesteg stegt som vildt
nøddekartofler, bønner svøbt i bacon, waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce165,- -
Rosastegt kalveculotte med peberskorpe
årstidens kartoffel og kraftig skysauce165,- -
Perlehønebryst
sæson kartofler og portvinssauce165,-
Desserter
-
Ostetallerken
3 oste med syrligt, sødt og sprødt rug75,- -
Bombe af mousse på mandelbund69,- -
Nougat surprise med hindbær og marengs69,-
-
Bund med hvid chokolade, pistacie og limemousse69,-
-
Husets trifli med creme og crunch69,-
-
Chokoladekage med blødende hjerte og vanilleis69,-
-
Mandelkage med abrikospuré og vanilleis69,-
-
Citronfromage med skum og tuilles60,-
-
Dessertbuffet med variationer af kage, is, tærte og frugt90,-
Natmad
-
Pølse, Paté og sot med tvist af Italien69,-
-
Variationer af tærter, årstidens salat og groft brød69,-
-
Skinkebuffet med salat, røræg, flødestuvet spinat og groft brød69,-
-
Croissanter fyldt med reje og hønsesalat samt husets grønne salat69,-
-
Sandwich, 2 stk. pr. person60,-
-
Pulled pork burger med coleslaw69,-
-
Suppe
asparges, minestrone el. oksekødssuppe59,- -
Hotdog med ristet pølse
Natmad serveres senest kl. 02.0069,-
Børnemenu
-
Kyllingespyd
med råstegte kartofler og grønt
Is dessertPr. Kuvert 99,- -
Børneburger
med råstegte kartofler og grønt
Is dessertPr. Kuvert 99,-
Buffet – min. 20 kuverter
-
Receptionsbuffet
Canapé med kold kalvemørbrad, bearnaisecreme og kørvel
Mini croissant med hønsesalat og baconcrunch
Mini sandwich med laksetatar og sprøde ærteskud
Riellette af gris med syltede rødløg
Tapaspølse af hjort og gris med oliventappenade og syltede løg
Emmentaler
Blåskimmel på ristet rug med syltet valnød
Små vandbakkelser med ostecreme
Pr. kuvert kr. 169,- -
Buffet 1 – 2019
Salatsymfoni med plukket varmrøget laks, dild olie og mango
Pæresalat med lyngrøget andebryst og sprøde skud
Sennepsmarineret linsesalat med rosastegt svinemørbrad
—————o—————
Chilliglaseret kalveculotte og kraftig skysauce
Langtidsstegt lam
Små kartofler med persillepesto og saltristede mandler
Husets sæsonsalat
Sprød salat med syltede champignon, parmesan og salte nøddeflager
Bulgur salat med tvist af chilli
—————o—————
Nødde og marcipanbund med syrlig mousse og hvid chokolade
Hasselnøddekage med mørk chokoladecreme
Panacotta med passionssirup
Mandelkage med syltet pærer og mørk chokolade
Variationer af brød samt smør
Pr. kuvert kr. 325,- -
Buffet 2 – 2019
Ristet flütes med tatar af røget laks
Perlebygsalat med kylling, aubergine og tomat
Hr. Nielsen skinke på salater med krydret mozzarella
Artiskok timbale med estragon
Røget okse med melon og persillepesto
Løgtærte med timian
Årstidens salat
Ostebræt med variationer af oste
Cheesecake med årstidens topping og hvid chokolade
Frisk frugt
Variationer af brød samt smør
Pr. kuvert kr. 250,- -
Buffet 3 – 2019
Timbale af torsk og spinat med urtecreme
—————o—————
Ølbraisseret okseculotte
Helstegt skinkesteg med sprød top
Krydderkartofler og kraftig skysauce
Husets sæsonsalat
Bulgur med grønt og mandler
Sprød salat med grønne druer og feta
—————o—————
Husets citronfromage med skum og crunch
Variationer af brød samt smør
Pr. kuvert kr. 295,-
Brunch
-
Serveres senest kl. 11.00
-
Klassisk brunch buffet
Scramble egg
Krydrede brunchpølser og bacon
Lun leverpostej med ristede champignon
Lufttørret skinke med krydret mozzarella
Rullepølse og paté på bræt
Ostebræt med variationer af oste
Yoghurtcreme med bær og chrunch
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Frisk frugt
Variationer af brød samt smørPr. kuvert kr. 159,- -
Luksus brunch buffet
Fritata med spinat, seranoskinke og parmesan
Italienske brunchpølser med ristede petitkartofler
Tapaspølse af frilandsgris og hjort med oliventapanade
Krydderpaté med syltede løg
Røget laks på ristet flütes med rygeostcreme
Sprød salat med grillet artiskok og estragoncreme
Ostebræt med variationer af oste
Youhurtcreme med bær og chrunch
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Variantioner af brød samt smørPr. kuvert kr. 175,-
Menukort
Stalden Selskabslokaler
Stalden
Ørbækvej 841 A
5863 Ferritslev
Tlf. 65 98 20 69
E-mail: kontakt@rolfstedselskabslokaler.dk
www.rolfstedselskabslokaler.dk
CVR: 31120438
Bank: Andelskassen
Reg. Nr.: 5961 Konto Nr.: 4003511
Ørbækvej 841 A
5863 Ferritslev
Tlf. 65 98 20 69
E-mail: kontakt@rolfstedselskabslokaler.dk
www.rolfstedselskabslokaler.dk
CVR: 31120438
Bank: Andelskassen
Reg. Nr.: 5961 Konto Nr.: 4003511